Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

RETOURNEREN


Natuurlijk kan het voorkomen dat je bestelling toch niet helemaal blijkt te zijn wat je ervan verwacht had. Uiteraard heb je bij MAUDD het recht je bestelling retour te sturen mits deze nieuw en ongebruikt is. Je hebt na aankoop 14 dagen de tijd om je bestelling samen met het bijgeleverde retourformulier terug te sturen. 

Stuur je iets terug houd er dan rekening mee dat de retour kosten voor jezelf zijn. Let op: je hoeft het niet perse in de doos terug te sturen, dit mag ook in een dichtgeplakte plastic tas zodat je het als brievenbuspakket kunt versturen.

Hoe retourneer ik mijn pakket?

1. Zorg ervoor dat de bestaande sticker niet meer op het pakket zit.
2. Zorg dat wij kunnen zien wie de afzender is van het pakket. Voeg jouw retourformulier toe.
3. Plak een A4 met ons retour adres op het pakket. ( retour adres: MAUDDTinnegieter 56, 9502 EX, Stadskanaal )
4. Breng je retourpakket naar bijvoorbeeld een POST NL punt en reken het retourpakket af.
5. LET OP: Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden als een retourpakket niet bezorgd is bij ons of het pakket kwijt is.

Bij binnenkomst wordt het retour gestuurde door ons uitvoerig gecontroleerd en besnuffeld. Retourzendingen die zijn beschadigd, gedragen of zijn vervuild kunnen worden geweigerd en worden niet vergoed. 
Laat alle etiketten altijd aan de kleding vastzitten als je iets terug wilt sturen. Oorbellen en mondkapjes kunnen helaas niet geretourneerd worden. Onvoldoende gefrankeerde pakketten worden door ons niet aangenomen.

Vergeet alsjeblieft niet het bijgeleverde retourformulier volledig in te vullen.

RUILEN

Helaas kunnen we in onze webshop geen artikelen ruilen. Je zou dus dan het artikel opnieuw moeten bestellen en het artikel wat niet juist is weer naar ons terug moeten sturen. 
Je kunt uiteraard ook je artikel ruilen voor een ander artikel in één van onze winkels. Je kunt het dan ruilen voor een ander artikel of de waarde van het geretourneerde item krijgen in vorm van een MAUDD giftcard. Deze is zowel in de winkel als online te besteden. Bekijk onze algemene voorwaarden voor toelichting over onze MAUDD giftcards.

Toch nog een vraagje? We zijn van Ma t/m Vr van 09.00 tot 17.00 uur aanwezig:

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.