Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Ruilen & Retourneren

Ruilen

Natuurlijk kan het voorkomen dat je bestelling toch niet helemaal blijkt te zijn wat je ervan verwacht had. Uiteraard heb je bij MAUDD het recht je bestelling retour te sturen mits deze nieuw en ongebruikt is. Bij binnenkomst wordt het retourgestuurde door ons uitvoerig gecontroleerd en besnuffeld. Retourzendingen die zijn beschadigd, gedragen of zijn vervuild kunnen worden geweigerd en worden dan op kosten van de klant eventueel teruggestuurd. Aan kledingstukken moeten uiteraard de kaartjes nog aanzitten. Oorbellen kunnen helaas niet geretourneerd worden. Onvoldoende gefrankeerde pakketten worden door ons niet aangenomen.
Je hebt na aankoop 14 dagen de tijd om je bestelling samen met het bijgeleverde retourformulier terug te sturen. Dit kan naar het volgende adres:


MAUDD
Tinnegieter 56
9502 EX 
Stadskanaal


Vergeet niet onderstaande informatie op je retourformulier in te vullen:
- Jouw gegevens (volledige naam, adres, e-mailadres en/of telefoonnummer)
- Jouw retourbon met je bestelnummer (deze heb je ontvangen na je aankoop)
- Reden van het retourneren (niet verplicht, maar we zijn wel benieuwd)
- Bankgegevens

Retourneren

Mocht je alle producten van een bestelling terug willen sturen, dan zullen wij de verzendkosten die je hebt betaald om de producten in huis te krijgen vergoeden. De retourkosten zijn wel voor de klant.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.