Klantenservice

image

CONTACT

Heb je een vraag over een bepaald artikel, over je bestelling of over een ander onderwerp? Wij hebben een aantal belangrijke zaken zoals: hoe de levering gaat of hoe je kan ruilen of retourneren al voor je uitgeschreven en een aantal veel gestelde vragen en antwoorden voor je verzameld. Zo kan je op de meeste vragen al snel antwoord vinden door op de bovenstaande link te klikken. Staat je vraag er niet bij? Stel hem dan uiteraard gerust.


Hoe neem ik contact op met MAUDD?

Je kan op verschillende manieren contact opnemen met MAUDD. Je neemt contact met ons op via het contactformulier, een e-mail of telefonisch. Ook via onze sociale media zoals onze Facebook pagina of onze Instagram zijn wij te bereiken voor vragen. We staan van maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur voor je klaar. Bel of mail ons en we gaan met je vraag aan de slag. We doen ons uiterste best om je zo snel mogelijk een antwoord te geven.


Contact gegevens MAUDD:
Mail: klantenservice@maudd.nl
Telefoon: 0599-820201
Adres: Tinnegieter 56, 9502 EX Stadskanaal


Contact met de MAUDD winkels

Wil je graag contact met één van onze MAUDD-winkels? Onze winkels zijn ook voorzien van een telefoonnummer waar een WhatsApp berichtje op verzonden kan worden. Maar je mag uiteraard ook gewoon even langskomen in één van onze acht winkels. Onze meiden helpen je namelijk graag. Kijk op onze winkel pagina om de adressen en telefoonnummers van de filialen te vinden.